Електрогриль найкращий для дому.

Як правильно користуватись електричним грилем?

Електрогриль необхідно заздалегідь нагріти до потрібної температури. Попередньо м'ясо натирають спеціями та сіллю. У процесі смаження стейк можна посипати перцем. Обсмажене протягом 4 хвилин м'ясо кладуть на серветку та закривають фольгою на 8-10 хвилин, щоб дійшло.

Що не можна готувати на електрогрилі?

Продукти, які категорично не можна смажити на грилі

  • Бекон Бекон небезпечно смажити на грилі / Фото Unsplash. …
  • Гамбургери Гамбургери виходять смачнішими у чавунних сковорідках / Фото Unsplash. …
  • Свинячі відбивні та очищені креветки Креветки смажимо в панцирі / Фото Unsplash. …
  • Листовий салат.
  • Риба …
  • Сири …
  • Ковбаса